Winkelwagen

€ 0,00
0

Clean & Coat Anti Scratch

Clean & Coat 25ML

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Clean & Coat 25ML

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 9,95
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Clean & Coat anti scratch is een nano coating voor uw smartphone, tablet of zelfs televisie, welke het scherm beschermt tegen krassen, waterafstotende eigenschappen en langer het glas oppervlak mooi houdt. Dankzij deze nieuwe technologie, is deze scherm beschermer 100% bubbel-vrij, waarbij Clean & Coat zich onderscheidt van andere screen protectors. Dit product is op water gebaseerd is biologisch afbreekbaar. 

De Anti-scratch formule reageert met de bovenlaag molecules, wat resulteert in een oppervlak wijziging en een langdurige binding. 

Clean & Coat is een universeel product en kan worden toegepast op monitoren zoals smartphones, tablet PCs, TV's, cameras, lenzen, game consoles en andere monitoren.

 Clean & Coat anti-scratch eigenschappen:

    * Water afstotend
    * Antistatisch
    * Anti-klevend
    * Makkelijk te reinigen  
    * Chemisch afstotend
    * Transparant
    * Voorkomt glas corrosie
    * Hernieuwbaar (ex. levensduur van toestel)
    

Gebruik:

 • Spuit het concentraat op het scherm en wacht 2 minuten, daarna het product zachtjes verspreiden met het microfiber doekje.  Laat het oppervlak 10-15 minuten drogen. 
 • Voor een dikkere beschermlaag, breng een tweede laag aan, nadat de eerste laag is opgedroogd. Na het aanbrengen van de tweede laag, laat oppervlak drogen gedurende 10-15 minuten.
 • Uw toestel is nu beschermd! 

OPGEPAST!

We zijn NIET aansprakelijk voor eventuele schade bij het hevig krassen van uw scherm, zoals getoond door onze professionals in de video.  

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.