Gratis verzending vanaf 99 €

15 dagen retourrecht

Installatie auto accessoires

[rev_slider alias=”Blackvue-video”][/rev_slider]

Een dashcam kiezen bij Ataf Turnhout? Een slimme zet!

Discrete getuige

In het steeds drukker wordend verkeer, worden de risico’s op ongevallen of aanrijdingen steeds groter. Vaak gebeuren deze ongevallen in het woon-werkverkeer en bent u alleen in het voertuig. Daarom adviseren wij u één van onze dashcam’s, die als discrete getuige alle bewegingen in het verkeer registreert.

Onze dashcam’s kunnen ook alle gebeurtenissen registreren wanneer uw wagen ergens staat geparkeerd. Ook dan zal een aanrijding of vandalisme door onze dashcamera worden geregistreerd!

Vakkundig door ons geïnstalleerd

Om alle functies van de dashcam te gebruiken adviseren we onze vakkundige installatie diensten. We zorgen ervoor dat uw dashcam discreet wordt ingebouwd en alle kabels netjes zijn weg gewerkt. 

We zorgen eveneens voor een continue stroomtoevoer naar de dashcam, zodat video registratie kan blijven lopen na het afsluiten van contact en stroom. 

Na installatie helpen wij u op weg met de talloze functies die uw gloednieuwe dashcam biedt. Kortom, kiezen voor Ataf Turnhout is een slimme zet!  

Assortiment Dashcamera

FULL HD & Wifi

Dashcams

Cloud

Module

Cloudtoegang Blackvue dashcam
Power

Modules

Accessoires

Dashcams

BlackVue Cloud

Bij BlackVue Cloud draait alles om het maximale uit jouw dashcam te halen. Met als resultaat dat jij en je auto altijd verbonden zijn. Verbindt BlackVue Cloud via de Cloud met je auto. Met de BlackVue-app op je smartphone of tablet zie je in realtime waar jou auto zich bevindt en wat er omheen gebeurt.

Bescherm je voertuig. Track je wagenpark!

Beheer je auto en/of wagenpark eenvoudig en doeltreffend met BlackVue Fleet Management. De dashcams van BlackVue beschermen en volgen jouw auto in real-time.

Bedien je Wi-Fi-dashcam
vanaf je smartphone

De BlackVue app maakt doormiddel van Wi-Fi verbinding met je BlackVue dashcam. Via de app krijg je toegang tot instellingen, videobestanden en een live verbinding met je dashcam. Maak verbinding met de Cloud om je auto waar dan ook ter wereld te kunnen controleren.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Haal het maximale uit je dashcam!

De BlackVue Viewer is gratis te downloaden en te gebruiken. Deze handige software ondersteunt alle BlackVue dashcams en bevat twee modus: SD-kaart en Cloud.