Gratis verzending vanaf 99 €

15 dagen retourrecht

Installatie auto accessoires

[rev_slider alias=”gps-systemen”][/rev_slider]

Een GPS systeem kiezen bij Ataf Turnhout? Een slimme zet!

Meer dan GPS

Vaak worden basisuitvoering van wagens niet voorzien van een GPS-systeem. Daarom biedt Ataf Turnhout een assortiment van inbouw GPS systemen die naadloos in uw auto interieur passen. 

Onze inbouw GPS systemen bieden meer dan enkel GPS! Het zijn heuse multimedia entertainment systemen geworden. Met behulp van de koppeling met uw smartphone tovert u dit systeem in een heus multimedia systeem. 

Bent u eerder zoek naar een Portable navigatie systeem, dan biedt Ataf Turnhout een gamma voor de auto als voor de motor. Bekijk ons gamma van mobiele GPS systemen hier. 

Vakkundig door ons geïnstalleerd

Om alle functies van de multimedia navigatie systeem te gebruiken adviseren we onze vakkundige installatie diensten. We zorgen ervoor dat uw inbouw GPS discreet wordt ingebouwd en alle kabels netjes zijn weg gewerkt.

We zorgen eveneens voor een verbetering van uw audiosysteem door de headunit nauwkeurig af te stellen aan het interieur.

Na installatie helpen wij u op weg met de talloze functies die uw gloednieuwe multimedia en GPS systeem biedt. Kortom, kiezen voor Ataf Turnhout is een slimme zet! 

Assortiment GPS Systemen

1-DIN

Inbouw GPS

Pioneer 1-din GPS
2-DIN

Inbouw GPS

Pioneer 2-din navigatie systeem
Custom

Inbouw GPS

Custom inbouw navigatie
MOBIEL

GPS

Volkswagen Golf VII

Pioneer custom gps VW Golf

Volkswagen Polo

Pioneer custom gps VW Polo

Skoda Octavia

Pioneer custom gps Skoda Octavia