Auto alarm systemen
beveilig uw voertuig tegen diefstal

Track & trace

Ataf Turnhout biedt u de mogelijkheid aan om uw auto te beveiligen met een alarm systeem. Binnen ons gamma van autoalarm systemen bieden we echter een ruime keuze aan verschillende systemen.

Zo bieden we anti-inbraakgeluidsalarmen, anti-diefstal GPS-systeem tot zelfs fleet-management systemen aan voor bedrijven.

 

“319 inbraken per dag van/in voertuigen of gevallen van vandalisme”

 

Meer en meer installeren we track & trace systemen die uw voertuig verbinden met een alarm centrale. Bij diefstal, krijgt u een melding op uw smartphone en kunt u onmiddellijk de alarmcentrale verwittigen, zodat ze ook de politiediensten op de hoogte kunnen stellen en de exacte plaats van het voertuig kunnen doorgeven.

De politiediensten kunnen op deze manier uw voertuig onderscheppen en de dieven arresteren.

Volgsysteem

Met de Metatrak app we een extra feature, boven op uw auto alarm systeem. De Metatrak app biedt veel handige functies, zoals: voertuig lokalisatie (handig om uw voertuig terug te vinden op ruime parkings), catalogeren van verschillende routes (zodat u een leuke route later terug kan oproepen), status van uw voertuig checken.

De status van uw voertuig is een interessante feature voor niet alleen bij diefstal, maar bovendien ook bij ongeval. Zo zal de Metatrak app de hulpdiensten als opgegeven familie leden verwittigen bij een ongeval.

 

Voertuig types

auto alarm

We bieden voor personen voertuigen de SecurityTrak Smart, Easycan Eco, EasyCan Al1, HPA3 5.0 Evo en de HPA 3.5 ECO-systemen aan. Elk van deze systemen bieden een range van voordelen aan. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende opties voor uw voertuig te vergelijken.

camper alarm

We bieden voor camper voertuigen de SecurityTrak Smart, Easycan Eco, EasyCan Al1, HPA3 5.0 Evo, HPA 3.5 ECO, Protector Two Digital AL1 en de Protector One Digital AL1 systemen aan. Elk van deze systemen bieden een range van voordelen aan. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende opties voor uw voertuig te vergelijken.  

Moto alarm

Voor uw motor biedt Ataf Turnhout u de volgende systemen aan:  Telematic DefCom3 en de DefCom3 compact motorenalarm aan. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende opties voor uw motor te vergelijken.  

 

Producten

Securitytrak

SecurityTrak is het eerste systeem dat een anti-diefstal geluidsalarm combineert met een GPS-volgsysteem. Het is voorzien van een krachtige en ontradende sirene van 116dB gekoppeld aan een bescherming tegen stoorzenders …

HPA3 5.0 EVO

Anti-inbraak geluidsalarm voor voertuigen zonder originele afstandsbediening. Krachtige sirene van het type M05 met ingebouwde noodbatterij. Universele, centrale afstandsbediening om de centrale deurvergrendeling te sturen.

Activering/deactivering via bijgeleverde afstandsbedieningen (2). Volumetrische detector, perimetrische bescherming en ingebouwde schoksensor.

Easycan

Het systeem beschermt het voertuig en ook de inhoud ervan, tegen diefstal door een krachtig (zelfvoedende) sirene en een lichtsignaal te laten afgaan zodra de opening van een portier, het kofferdeksel of het breken van een ruit wordt vastgesteld.

HPA3 3.5 ECO

Sonoor anti-diefstal alarmsysteem voor voertuigen zonder originele afstandsbediening. Extra platte sirene van het type M03. Universele, gecentraliseerde bediening waarmee de gecentraliseerde deurvergrendeling gestuurd kan worden.

Activering/deactivering via bijgeleverde afstandsbedieningen (2) Volumetrische detector, perimetrische bescherming en ingebouwde schoksensor

Protector Digital

Anti-inbraak geluidsalarm met Incert-certificaat speciaal ontwikkeld voor de bescherming van motorhomes. Het systeem omvat een communicatiemodule en een GPS-tracker en maakt gebruik van de ‘draadloze’ technologie zodat er geen meubilair gedemonteerd moet worden.

Defcon

Het is een ideaal systeem om motoren, quads en scooters te beschermen en waarschuwt de eigenaar automatisch (SMS/e-mail/push) ingeval van sabotage, takelen, afgaan van het alarm of abnormale ontlading van de accu van het voertuig.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voertuig? Klik op onderstaande knop en vul het formulier in. Selecteer uw automerk, model en bouwjaar samen met uw contactgegevens en we zorgen er voor dat u vrijblijvend een offerte verkrijgt.

Selecteer hier uw automerk
Selecteer het bouwjaar
Vul het model of type voertuig in
Laad hier uw foto van het dashboard op
preloader