Audio upgrade
Beter geluid in uw wagen

Beter geluid met origineel audio systeem 

Met de audio upgrade oplossingen van Ataf Turnhout zorgen we voor een beter geluid met behoud van alle originele behuizing. 

Dit maakt het autorijden een pak aangenamer en zorgt ook voor minder stress.

Vaak bieden de auto fabrikanten verschillende audio opties aan. Elk hiervan moet beter presteren dan het goedkoper alternatief, waardoor er op het standaard audio systeem extra wordt bezuinigd.

Zo wordt er bijvoorbeeld bij het automerk BMW een standaard audio systeem “Stereo” afgeleverd zonder tweeters en worden er kleinere basluidsprekers geplaatst dan in de duurdere systemen. Het is resultaat is een dof geluid en beperkte dynamiek. Wordt het volume vervolgens wat hoger gezet, dan is de teleurstelling compleet.

Daarom biedt Ataf Turnhout audio upgrade oplossingen aan voor een ruim assortiment van automerken en modellen, maar tevens ook op maat gemaakte oplossingen zoals voor Audi, BMW, Mercedes, Land Rover, Porsche, Tesla tot Volkswagen.

Het upgraden van uw geluid kan gaan vanaf het installeren van een voor-versterkte subwoofer die aan de luidsprekers wordt aangesloten of een 2-kanaals versterker die de voorste luidsprekers aanstuurt samen met een versterkte subwoofer.

Kortom, Ataf Turnhout biedt voor één ieders budget beter geluid in uw auto aan. Kom zeker eens langs en laat ons enkele aanbevelingen bespreken.

 

Verschillende opties voor verbetering van uw car audio

Auto radio

Het uitgangsvermogen van een autoradio is bij af fabriek autoradio’s uitermate beperkt. Zo levert een standaard autoradio van eender welk automerk een zeer beperkt vermogen naar de luidsprekers.

Daarom kan het vervangen van de originele autoradio al een heuse verbetering met zich meebrengen.

Bij Ataf Turnhout leveren en installeren we autoradio’s van verschillende A-merken zoals Pioneer, Alpine en Kenwood.

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze autoradio pagina of onze navigatie autoradios.

Luidsprekers en versterkers

Wanneer u niet de autoradio wil of mag vervangen (leasewagen) kunnen wij u bij Ataf Turnhout ook andere oplossingen aanreiken.

Met het installeren van een externe versterker, nemen we het vermogen over van de autoradio om de luidsprekers aan te sturen.

Vaak bevelen we het vervangen van luidsprekers aan wanneer u een extra versterker wil laten plaatsen. De originele luidsprekers zijn veelal niet opgewassen tegen het geleverde vermogen van een versterker.

Voor meer info over de verschillende type versterkers verwijzen wij u graag naar onze pagina auto versterkers.

Bij Ataf Turnhout bieden we verschillende pakketten voor één ieders budget aan. Kom zeker eens langs in onze winkel voor een vrijblijvend voorstel wat past binnen uw budget.

 

Subwoofer kisten met versterker

Bij Ataf Turnhout bieden we vaak voor-versterkte subwoofers aan, welke rechtstreeks aan uw autoradio wordt voorzien van stroom, en bovendien ook een verbeterd geluid met zich meebrengen.

Zo hebben we subwoofer kisten voor in de koffer, onder de stoel, of custom-made subwoofers die net passen in de behuizing van de koffer.

Ook hier nodigen wij u graag uit in onze winkel om de verschillende opties te bespreken.

 

Op maat gemaakte audio upgrade pakketten.

Als u op zoek bent naar audio beleving, dan kunnen wij onze audio upgrade pakketten voorstellen. Dit zijn op maat gemaakte pakketten waarbij gebruik wordt gemaakt voor de reeds voorziene ruimtes voor het installeren van de subwoofers, luidsprekers en zelfs ook de originele bekabeling wordt vervangen. 

Zo hebben we reeds pakketten voor de onderstaande automerken. 

AUDI
BMW
Land Rover
Mercedes
PORSCHE
TESLA
VOLKSWAGEN