Over Ataf Turnhout

Met meer dan 20 jaar ervaring in auto elektronica is Dave Cuynen met Ataf Turnhout een begrip in de Antwerpse kempen.  Sinds het begin is Dave alleen maar bezig geweest met het installeren van car audio oplossingen, carkits, navigatie en later ook veel complexere installaties met multimedia toepassingen. Kortom, Dave vertelt u precies wat er mogelijk is in welke wagen dan ook. 

Sinds midden februari vorig jaar heeft Dave ook de activiteiten overgenomen van Ataf Westerlo. Hierdoor zijn ook de klanten van Westerlo en omstreken geholpen door een gepassioneerde professional als Dave. 

 

Tevredenheid gegarandeerd

Elke vraag van een klant, beschouwen we als een persoonlijke uitdaging om de klant te laten vertrekken met een grote glimlach op zijn of haar gezicht. 

One-Stop Shop

Er zijn maar weinig zaken die we niet doen op elektronica vlak. Daarom komen de klanten ook naar onze winkel, omdat ze weten dat ze een oplossing zullen krijgen.

Bezoek ons

Met een bezoek aan onze winkel kunnen we niet enkel al uw vragen beantwoorden, maar kunt u tevens ook een gratis demo verkrijgen.

  • Installatie auto accessoires
  • Advies op maat
  • Verkoop auto elektronica

Onze winkel is van maandag tot zaterdag open

Onze deur staat voor iedereen open van dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 12.30 u. en van 13.30 tot 18:00 u. 

Bel ons gerust: 014 41 02 88