Gratis verzending vanaf 99 €

15 dagen retourrecht

Installatie auto accessoires

Anti-diefstal GPS systemen

Beveilig uw voertuig met een anti-diefstal GPS systeem dat in verbinding staat met een alarmcentrale die de politiediensten onmiddellijk verwittigd bij diefstal. 

Achteruitrijcamera met beeldintegratie

Naplaatsing van achteruitrijcamera met beeldintegratie op uw originele radio display wanneer u in achteruit schakelt. 

Achteruitrijcamera bestelwagens

Naplaatsing van achteruitrijcamera in de plaats van het derde stoplicht van uw bestelwagen

Kiezen bij Ataf Turnhout? Een slimme zet!

Rij-assistentie voor uw eigen veiligheid.

In het hoger segment van luxe voertuigen zijn voertuigen uitgerust met tal van opties die uw wagen beveiligen en u veilig door het verkeer loodsen. Ataf Turnhout kan u tevens ook opties in na-plaatsing aanbieden welke terug te vinden zijn in de luxe-wagens. 

Voorzie uw voertuig van een achteruitrijcamera en laat het beeld verschijnen op de originele display van uw voertuig, dankzij onze camera & video oplossingen. Geen parkeersensoren vooraan? Geen nood, ook hier bieden we oplossingen aan die het parkeren van uw voertuig makkelijker maken!  

Voorkom diefstal van uw voertuig

Helaas gebeuren er nog dagelijks diefstallen van motoren en andere voertuigen. Enkel in België, worden er dagelijks een 30-tal voertuigen gestolen. Voorzie daarom uw voertuig met een gepast geluidsalarm en track & tracesysteem. 

Eveneens zorgen we voor een elektronische beveiliging voor het starten van het voertuig zonder de originele sleutel. 

Er zijn tal van opties om uit te kiezen en helpen wij u graag verder met het kiezen van de juiste oplossing. Kortom, kiezen voor Ataf Turnhout is een slimme zet! 

Assortiment Rij-assistentie producten

Anti-diefstal

Alarmen

Comfort

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera met video interface voor Mercedes
Veiligheid

Coyote

Installatie Coyote UP
Comfort

Parkeersensoren

Achteruitrijcamera

Bij Ataf Turnhout kan u terecht voor achteruitrijcamera systemen voor auto’s, bestelwagens of zelfs ook voor campers. Wanneer het kan, kunnen we het beeld van de achteruitrijcamera sturen naar de originele display van uw voertuig. Wanneer dit niet kan, kunnen we zeker een extra display voorzien. Contacteer ons voor extra informatie over de verschillende oplossingen. 

Bescherm je voertuig. Track je voertuig!

Bij diefstal van uw voertuig, is het eerste uur na diefstal bijzonder belangrijk om een kans te kunnen maken uw voertuig te kunnen lokaliseren. Voorzie daarom uw voertuig van een GPS alarmsysteem dat uw wagen verbindt met een alarmcentrale die u onmiddellijk de politiediensten inschakelt bij diefstal en de exacte lokatie van het voertuig weergeeft. 

Camera systemen bestelwagens

We bieden een ruim assortiment van op maat gemaakte camera systemen voor lichte vracht -en bestelwagens. Voor bestelwagens als Ford Transit, Iveco Daily, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Opel Movano, Volkswagen Crafter, hebben we op maat gemaakte camera systemen welke de originele derde stoplicht vervangen. 

 

Ook voor deze type voertuigen kunnen we zowel aparte schermen in 5 als 7 inch aanbieden om het beeld van de camera te tonen. 

Is uw bestelwagen uitgerust met een navigatie systeem? Dan is de kans groot dat we het beeld van de achteruitrijcamera rechtstreeks kunnen projecteren op dit beeldscherm. 

Parkeerhulp voor -en achteraan

De zeer kleine sensoren (14mm) kunnen geschilderd worden voor een nog mooier resultaat.

Het systeem is compatibel met een trekhaakinstallatie of bull-bar en heeft een alarmfunctie ingeval van een foutieve werking (beschadigde sensor bijvoorbeeld).

Treedt automatisch in werking wanneer in achteruit wordt geschakeld.