• Auto

    Achteruitrijcamera op uw wagen, met een beeldweergave op uw origineel scherm. De achteruitrijcamera's worden vaak aan de kofferklep gemonteerd en aangesloten aan het origineel scherm. Parkeren werd nog nooit zo makkelijk!

  • Bestelwagen

    Installatie van een achteruitrijcamera op uw bestelwagen doe je best bij Ataf Turnhout. We bieden producten aan die matchen met uw voertuig en zorgen voor beeldschermweergave op een scherm dat wordt gemonteerd ter hoogte van de achteruitkijkspiegel of op het origineel scherm

  • Vrachtwagen

    Installatie van dodehoek camera, zijcamera of achteruitrijcamera kan je terecht bij de expertise van Ataf Turnhout. Deze camera's worden gemonteerd aan multifunctioneel scherm dat het beeld weergeeft bij manoeuvres of bij het afslaan aan een kruispunt.

  • Achteruitrijcamera bij Ataf Tunrhout

Handig bij het parkeren

Een achteruitrijcamera voor je auto is een waardevolle toevoeging om verschillende redenen. Allereerst verbetert het de veiligheid van het voertuig door het verminderen van blinde vlekken en het vergroten van het zicht op wat er zich achter het voertuig bevindt. Dit is vooral handig bij het achteruit rijden, parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes, zoals parkeergarages of smalle straten.

Daarnaast kan een camera helpen om ongelukken en schade aan zowel het voertuig als objecten of mensen achter het voertuig te voorkomen. Met een duidelijk beeld van wat er achter de auto gebeurt, kunnen bestuurders beter inschatten wanneer het veilig is om achteruit te rijden en wanneer extra voorzichtigheid geboden is.

Bovendien maakt een achteruitrijcamera het parkeren eenvoudiger en nauwkeuriger. Met visuele hulpmiddelen zoals hulplijnen op het scherm kunnen bestuurders de afstand tot obstakels beter inschatten en nauwkeuriger manoeuvreren tijdens het inparkeren.

Een achteruitrijcamera is niet alleen een handige veiligheidsfunctie, maar kan ook het dagelijkse rijgemak vergroten. Door de stress en spanning die gepaard gaan met achteruitrijden en parkeren te verminderen, kunnen bestuurders zich meer ontspannen en zelfverzekerd voelen achter het stuur.

Ten slotte kan een achteruitrijcamera de waarde van het voertuig verhogen. Veel potentiële kopers beschouwen een achteruitrijcamera als een waardevolle functie bij het overwegen van een aankoop, wat kan resulteren in een hogere verkoopprijs of een snellere verkoop van het voertuig.

Kortom,deze oplossingen is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van het voertuig, maar biedt ook gemak, nauwkeurigheid en waardeverhoging. Met deze nuttige toevoeging kunnen bestuurders met meer vertrouwen en gemoedsrust de weg op gaan.

CV-115N achteruitrijcamera bij Ataf Turnhout
Video interface voor achteruitrijcamera bij Ataf Turnhout

Integratie met originele schermen

Via een video interface kunnen we het beeld van de achteruitrijcamera doen verschijnen op het origineel beeldschermen van jouw multimedia systeem. Onderstaand zie je de automerken waarvoor we een dergelijke oplossing kunnen aanbieden
Logo Alfa Romeo
Logo Audi
BMW-logo
Logo Citroen
Logo Dacia
Logo Fiat
Ford logo
Logo Jaguar
Logo Jeep
Logo Land Rover
Logo Mazda
Mercedes logo
Logo Mini
Logo Nissan
Logo Opel
Logo Peugeot
Logo Porsche
Logo Renault
Logo Seat
Logo Seat
Logo Smart
Logo Toyota
Logo Volkswagen
Logo Volvo

Achteruitrijcamera bestelwagen

Bekijk onze oplossingen voor bestelwagens van merken als Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota en Volkswagen.

Een achteruitrijcamera voor een bestelwagen is van essentieel belang vanwege verschillende redenen. Ten eerste biedt het verbeterde zicht op wat zich achter het voertuig bevindt, waardoor blinde vlekken worden verminderd en het risico op ongelukken wordt geminimaliseerd, vooral in drukke stedelijke omgevingen of bij het manoeuvreren op krappe locaties.

Het vergemakkelijkt ook het achteruitrijden en parkeren, wat vaak een uitdaging kan zijn vanwege de grootte van de bestelwagen en beperkt zicht. Met een duidelijk beeld van de omgeving achter het voertuig kunnen bestuurders nauwkeuriger en veiliger manoeuvreren, waardoor schade aan zowel het voertuig als aan objecten of mensen wordt voorkomen. Kortom, een achteruitrijcamera vergroot niet alleen de veiligheid, maar ook het gemak en de gemoedsrust van bestuurders tijdens het rijden van een bestelwagen.
Monitor-achteruitrijcamera-citroen-jumper
Achteruitrijcamera bestelwagen

Oplossingen op maat voor bestelwagens

Voor onderstaande merken hebben we achteruitrijcamera's op maat van uw voertuig, waar we een extra scherm installeren in de cabine van uw voertuig of rechtstreeks aansluiten op uw origineel beeldscherm.
Logo Citroen
Logo Fiat
Ford logo
Mercedes logo
Logo Nissan
Logo Opel
Logo Peugeot
Logo Renault
Logo Toyota
Logo Volkswagen

Camera vrachtwagen

Camerasystemen voor de vrachtwagen

Achteruitrijcamera

Installatie voor opleggers met integratie beeld op een apart scherm in de cabine. Zodra u in achteruit schakelt krijgt een breed zicht achter de opleggen.

Dodehoek camera

Bij het aansteken van jouw knipperlicht zal het beeld van jouw dodehoek camera verschijnen op jouw monitor. We installeren deze camera op goede positie op de cabine en sluiten het signaal op het knipperlicht signaal.

Front camera

Bij het gebruik van een frontcamera op een vrachtwagen kan deze worden aangesloten aan het snelheidsignaal zodat het beeld van de frontcamera bij stilstand of bij het voetstaps rijden het beeld van de camera op de monitor verschijnt.

Quad monitor vrachtwagenDodehoek camera
Kabelsets voor camera's op vrachtwagen

Camera oplossing aanvragen

Offerte aanvragen
Achteruitrijcamera bij Ataf Tunrhout