Upgrade jouw rijplezier

Audio upgrade van uw huidig audiosysteem met de oplossingen van Ataf Turnhout. Het originele audiosysteem krijgt een upgrade van luidsprekers, versterkers en een subwoofer dat u er iets van merkt. Alles wordt op de originele plaatsen ingebouwd. Met een digitale sound processor creëeren we zelfs een studio van uw cockpit!
Audioupgrade-audison

Krachtig en helder geluid in uw wagen

Sterke Audio upgrade van origineel audio systeem

Een veel beter geluid haal je uit het origineel systeem wanneer je enkele componenten toegevoegd aan de bestaande uitrusting van uw wagen. Zo werken we samen met audio merken zoals: Alpine, Audison, Boxmore, Hertz, Kenwood en Pioneer waarin we keuze maken uit hun assortiment van luidsprekers, subwoofers en (DSP)versterkers.

De deuren worden voorzien van extra demping en de Digital Signal Processor (DSP) wordt geconfigureerd volgens het interieur van jouw wagen.

Na de installatie lijkt er visueel niets veranderd, maar luister welk effect dit heeft in uw wagen en uw rijplezier.

Wanneer is een audio upgrade interessant?

Hou je van muziek en zit je vaak in de wagen? Dan is deze oplossing op het lijf geschreven.

Zoek je meer volume of een betere dynamiek van jouw audiosysteem kan een audio upgrade een glimlach toveren op jouw gezicht. In onze pakketten zitten ook extra luidsprekers op maat van jouw wagen, extra subwoofers onder zetels of in de koffer en worden deze allen aangestuurd door een DSP (Digitale Signal Processor) versterker. Deze DSP wordt dan door Ataf Turnhout na installatie geconfigureerd zodat het geluid glashelder klinkt, ook op hoge volume.

Voordelen van beter geluid

Tijdens lange ritten kan verveling zorgen tot afleiding van het verkeer en kan een kwalitatief audio systeem er voor zorgen dat jou geest en gemoed scherper zijn.

Goede geluidskwaliteit in je auto kan een krachtige invloed hebben op zowel je geest als je lichaam. Het heldere geluid van hoogwaardige luidsprekers en audioapparatuur kan emoties opwekken, stemmingen verheffen en zelfs stress verminderen. Het luisteren naar je favoriete muziek of podcasts kan een gevoel van vreugde en opwinding opwekken, waardoor endorfines vrijkomen en je humeur verbetert. Bovendien kan het ritmische geluid van bas en drumbeats je lichaam in beweging brengen, waardoor je energie krijgt en vermoeidheid vermindert tijdens lange autoritten. Het kan zelfs dienen als een vorm van meditatie, waarbij je volledig opgaat in de muziek en je gedachten tot rust komen. Kortom, goede geluidskwaliteit in je auto kan een positieve impact hebben op zowel je mentale als fysieke welzijn, waardoor je rijervaring aangenamer en bevredigender wordt.

Audio upgrade voor andere merken

Zie je jouw merk hier niet bij staan? Geen probleem, Ataf Turnhout werkt met verschillende audio merken die oplossingen bieden voor zowel de autoradio, vervangen van luidsprekers, een geschikte versterker of een subwoofer voor de koffer aanbieden.

Autoradio vervangen

Pioneer SPH-DA360DAB
Vervang jouw originele autoradio met een aftermarket model, met een sterk ingebouwde versterker en tal van andere multimedia opties.

Luidsprekers vervangen

Audison_Prima_APK165P_system
Vaak zijn wagens uitgerust met standaard 10/13 of 16,5 cm. Bij Ataf Turnhout hebben we een gans assortiment van verschillende merken luidsprekers waaruit je kan kiezen

Versterker toevoegen

Alpine-versterker-hi-res-audio
Bij het vervangen van luidsprekers bevelen we een extra versterker aan, om op hoge volumes toch de juiste zuiverheid in geluid te kunnen bereiken.

Subwoofer toevoegen

Pasklare-subwoofer
Een extra subwoofer geeft een sensatie en dynamiek. Binnen dit assortiment bieden we zowel pasklare oplossingen als losse subwoofers die een behuizing worden geïnstalleerd.

Schrijf u in onze nieuwsbrief met maandelijks nieuwe plaatsingen

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Laat jouw gegevens en we versturen je maandelijks nieuwe voorbeelden van onze installaties van Audio upgrade oplossingen

Pasklare-subwoofer

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden voor uw voertuig

Of bel ons op014 41 02 88